dijous, 14 de setembre del 2017

Un exercici de final de curs ben reeixit

Programa 395

Quan a la Sedajazz es posen a fer música, ben siga per músics professionals o per afeccionats, queda sempre patent l'interés i les ganes de abocar en les seues interpretacions el millor del que porten dins.

En aquest cas, com en ja tres discos anteriors, aneu a escoltar el resultat del treball d'una promoció d'alumnes (dones i homes), gravat per a que quede constància del seu esforç.

En la música que aneu a escoltar a aquest programa s'enfronten als grans clàssics del swing. Una col·lecció de peces fetes famoses per grans orquestres de ball del que s'anomenà "Lindy hop", que hui torna a estar d'actualitat per la seua senzillesa i per l'alegria que sura d'aquestes peces fruit d'autors i orquestres com les de Duke Ellington, Benny Goodman, Ray Henderson, Irving Berlin i un grapat més.

La interpretació és excel·lent, demostrant que l'esforç posat pels alumnes i el professorat, sota l'habitual direcció de Francisco Blanco "Latino" no ha estat debades.

Música alegre, encomanadissa, de la que fa que els peus no es puguen quedar quiets. Música per a que passeu una bona estona amb músics "desconeguts" per al gran públic, però que gaudeixen i ens fan gaudir de la seua gana de fer les coses bé i contagiar la seua alegria.

Endavant SEDAJAZZ!!